میلاد با سعادت امام حسین علیه السلام
میلاد با سعادت امام حسین علیه السلام مبارک باد
میلاد با سعادت امام حسین علیه السلام مبارک باد
شهریار عشق
گردد جهان و هر چه در او بر مدار عشق سیارگان تمام شده بیقرار عشق
ذرات و کائنات سراسر اسیر او گیتی محاط دائرة اقتدار عشق
هر چیز هر چه شد همه از عشق شد بلی بیرون ز حصر کرده خدا اختیار عشق
کاین کارگاه هستی و ایوان او تمام برگی بود زدفتر نقش و نگار عشق
عشق آن زمان که خواست تجلی کند زغیب میخواست مظهری که بود هم عیار عشق
عاشق زیاد بود ولی عشق را چه سود ز آنان کسی نبود که آید بکار عشق
تا آنکه از سلالة آدم شهی بنام در شهر عشق آمد و شد شهریار عشق
شاهنشه وجود نماینده کمال آری حسین الهه و پروردگار عشق
امروز روز سوم شعبان بود که نیست روزی چنین بعالم لیل و نهار عشق
روزی بود که عشق تجلی نمود و دید چشم زمانه پادشه کامکار عشق
میلاد با سعادت سلطان دین حسین آن اوستاد معنی و آموزگار عشق
خورشید عشق سر زده اینک به میمنت از خانة علی پدر تاجدار عشق
آری طلوع کرده از آن مشرق آفتاب روشن نموده کشور و شهر و دیار عشق
آن عشق محض مظهر تام وجود پاک لاجرعه سرکشیده می خوشگوار عشق
روزیکه سید الشهداء کرد عزم رزم افزود در تمام جهان اعتبار عشق
پیمود تا طریق حقیقت بسوی حق بنمود اهل و مال و تن جان نثار عشق
تا باخت نرد عشق شهنشاه عالمین بنمود خاک کربلا لاله زار عشق
کی بود زادة زهرا که روز طف تمساح عشق غوطه ور اندر بحار عشق
یحیی صفت بداد سراما سر حسین برشد بمثل عیسی مریم بدار عشق
مردانه تاخت تا بسرا پردة یزید بشکست سدّ کفر زمان شهسوار عشق
تا کرد آبیاری بستان دین حسین شد سیل خون روان ، همه در جویبار عشق
زین پیشوای اعظم آزادگان کنون باید که مسلمین بپذیرند کار عشق
تا بر علیه کفر کنند این زمان قیام تا تاج دین بسر بنهند از کنار عشق
تا در پناه پرچم اسلام در جهان اسفند کفر بگذرد ، آید بهار عشق
تا از نفاق و تفرقه ورزند اجتناب گردند مجتمع همه اندر حصار عشق
بالجملهای که خفتهای اندر مقام جهل بیدار شو چو خسرو شب زندهدار عشق
============ ========= =======
الهی بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجة
اللهم عجل لولیک الفرج |
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض تبریک و تهنیت به شما دوستان عزیز به مناسبت فرا رسیدن تولد امام حسین علیه السلام وحضرت عباس وامام سجادعلیه السلام این سه نور الهی وآرزوی روزگاری سعید برای شما
قال رسول الله :حسین منی و انا من حسین
حسین از من است ومن از حسین
پرتوى از سیره و سیماى سالار شهیدان(علیه السلام)میلاد با برکت حضرت ابى عبداللّه الحسین(علیه السلام)، دومین فرزند امام على و فاطمه زهرا(علیهما السلام) بنا بر مشهور، روز سوم شعبان سال چهارم هجرى در مدینه بوده است.
پس از ولادت، پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله وسلم) نام وى را «حسین» گذاشت، آن گاه او را بوسید و گریست و فرمود: تو را مصیبتى عظیم در پیش است، خداوندا! کشنده او را لعنت کن! آن حضرت به مصباح الهدى و سفینة النّجاة و سیّد الشّهداء و ابوعبداللّه معروف است.
مسعودى مىنویسد: امام حسین(علیه السلام) مدّت هفت سال با رسول خدا(صلى الله علیه وآله وسلم)بود و در این مدّت، آن حضرت خود متصدّى غذا دادن و علم و ادب آموختن به امام حسین(علیه السلام)بود.
شدّت علاقه پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله وسلم) به حسین(علیه السلام) به قدرى بود که کوچکترین ناراحتى او را نمىتوانست تحمّل کند.
روزى پیامبر از در خانه فاطمه(علیها السلام) مىگذشت، صداى گریه حسین را شنید، وارد خانه شد و به دخترش فرمود: مگر نمىدانى که گریه حسین در من چقدر مؤثّر است، آن گاه طفل را بوسید و گفت:«خداوندا! من این کودک را دوست دارم تو نیز او را دوست بدار.»حدیث معروف «حُسَیْنٌ مِنّى وَ أَنـَا مِنْ حُسَیْن، أَحَبَّ اللّهُ مَنْ أَحَبَّ حُسَیْناً، حُسَیْنٌ سِبْطٌ مِنَ الاَْسْباطِ.»
; یعنى: «حسین از من است و من از حسینم، خداوند دوست دارد کسى را که حسین را دوست مىدارد، حسین سبطى از اسباط است.» موردِ قبول شیعه و سنّى است.
حسین بن على(علیه السلام) مدّتِ شش سالِ دوران کودکىاش را با پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله وسلم)سپرى کرد و پس از رحلت آن بزرگوار، مدّت سى سال در کنار پدرش على(علیه السلام) به سر برد و در همه حوادث پرتلاطم دوران آن حضرت حضورى پرتلاش داشت.
پس از شهادت امیرمؤمنان(علیه السلام) ده سال تمام همراه و همگام با برادر عزیزش امام حسن(علیه السلام)زندگى کرد و پس از شهادت برادر در سال 50 هجرى، به مدّت ده سال، به ارزیابى حوادث زمان پرداخت و بارها به معاویه پرخاش کرد و پس از مرگ او در برابر حکومت یزید، شجاعانه ایستادگى و از بیعت با او خوددارى کرد، تا این که در محرّم سال 61 هجرى به همراه گروهى از بستگان و یاران باوفایش، در سرزمین کربلا به شهادت رسید.
حسین بن على(علیه السلام) نمونه کامل یک انسان برجسته و متشخّص بود و نام حسین در اذهان، همراه با شجاعت و ظلم ستیزى و جوش و خروش بر ضدّ هر گونه ستم و تبعیض است.
در دوران پنج سال حکومت پدر با او همکارى مىکرد و در پى چاره مىگشت که پیش از آن که امّت، نَفَسِ واپسین را برآورد، نفحه حیاتى در او بدمد و در تاریخ طرحى نو دراندازد.
سال شصتم به پایان نرسیده بود، امام حسین(علیه السلام) دید که مردم در مقابل برادرش امام حسن(علیه السلام) از نفس افتاده و هرچه از باقیمانده مکتب در میانشان بوده از آنها دور گردیده و توده مردم، خود را در گلوى گشاد بنىامیّه انداخته اند.
امام احساس کرد که براى به حرکت درآوردن امّت، دیگر خطابه و سخنرانى حماسى کافى نیست، بلکه باید اراده شکست خورده امّت را به پذیرفتن فداکارى وادارد و آنان را بر ضدّ باطل بشوراند تا زمینه تحقّقِ حقّ را فراهم سازد و در این راه، با فداکارى منحصر به فرد خود، براى حال و آینده معیارى ارزشمند و ثابت بر جاى نهاد.
اندیشه پایان کار
و اگر سرانجامِ جمع آورى مال و ثروت، ترک نمودن آن است،پس نباید مرد براى آن بخل ورزد.
و اگر روزى هاى بندگان، تقسیم و مقدَّر شده است،پس کمىِ حرصِ مرد در کسب، زیباتر. و اگر بدن ها براى مرگ آفریده شده است،پس کشته شدن مرد در راه خدا چه بهتر. درود بر شما اى خاندان پیامبر،که من به زودى از میان شما کوچ خواهم کرد
مرگ، پدیده گریبانگیر
جاودانگى در مرگ با عزّت
«لَیْسَ الْمَوْتُ فى سَبیلِ الْعِزِّ إِلاّ حَیاةً خالِدَةً وَ لَیْسَتِ الْحَیاةُ مَعَ الذُّلِّ إِلاَّ الْمَوْتُ الَّذى لا حَیاةَ مَعَهُ.»:
مرگ در راه عزّت جز زندگى جاوید، و زندگى با ذلّت جز مرگ بی حیات نیست.
هیهات که زیر بار ذلّت روم!
فرجام دنیا
«عِبادَ اللّهِ إِتَّقُوا اللّهَ وَ کُونُوا مِنَ الدُّنْیا عَلى حَذَر فَإِنَّ الدُّنْیا لَوْ بَقِیَتْ عَلى أَحَد أَوْ بَقِىَ عَلَیْها لَکانَتِ الأَنْبِیاءُ أَحَقَّ بِالْبَقاءِ وَ أَوْلى بِالرِّضا وَ أَرْضى بِالْقَضاءِ غَیْرَ أَنَّ اللّهَ خَلَقَ الدُّنْیا لِلْفَناءِ فَجَدیُدها بال وَ نَعیمُها مُضْمَحِلٌّ وَ سُرُورُها مُکَفْهِرٌ وَ الْمَنْزِلُ تَلْعَةٌ وَ الدّارُ قَلْعَةٌ. فَتَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَیْرَ الزّادِّ التَّقْوى وَ اتَّقُوا اللّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ.»:
بندگان خدا! از خدا بترسید و از دنیا برحذر باشید که اگر بنا بود همه دنیا به یک نفر داده شود و یا یک فرد براى همیشه در دنیا بماند، پیامبران براى بقا سزاوارتر بودند و جلب خشنودى آنان بهتر و چنین حکمى خوش آیندتر بود، ولى هرگز! زیرا خداوند دنیا را براى فانى شدن خلق نموده که تازه هایش کهنه و نعمت هایش زایل خواهد شد و سرور و شادىاش به غم و اندوه مبدّل خواهد گردید، منزلى پست و خانه اى موقّت است، پس براى آخرت خود توشه اى برگیرید.
و بهترین توشه آخرت تقواست، از خدا بترسید، باشد که رستگار شوید.
امام حسین (ع) :
هیچ گروهی با هم مشورت نکردند ، مگر اینکه به راه راست هدایت شدند . |
||
|